CASA MULDER

Luxe vakantievilla Spanje
Costa Blanca, San Fulgencio La Marina

Sitemap

Home
In San Fulgencio la Marina Spanje staat onze nieuw gebouwde 6 persoons vakantie villa.

Omgeving
Op wandelafstand van onze villa vind u verscheidene supermarkten (met name Mercadona, Lidl en Appie Hein), bars en restaurants met plaatselijke gerechten. Aan de Costa Blanca zijn er elke dag leuke, originele en interessante markten en rastro's te bezoeken.

Regio Alicante
De regio Alicante heeft een zeer lange kustlijn aan de Middellandse Zee. Door de invloed van de zee is het klimaat ook milder dan dat van regio's als Madrid die in het binnenland liggen. Dankzij de lange stranden en veel zon wordt de regio jaarlijks door veel toeristen bezocht

Activiteiten
Strand, zeilen, duiken, sportvissen, wandelen, uit eten... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten die u kunt ondernemen aan de oostkust van Spanje.

Bezienswaardigheden
Het binnenland van de CostaBlanca is vol van natuurlijke aantrekkelijke streken. Diverse aangegeven routes begeleiden u langs de mooiste landschappen van Alicante. Andere grote plaatsen in de omgeving zijn: Torrevieja, een kustplaats met een prachtige boulevard, terrasjes, winkeltjes, restaurantjes en bistro's.

Klimaat
De Costa Blanca ("witte kust") heeft in Spanje het minste contrast in weerbeeld. Neerslag valt er het hele jaar door vrij weinig en de zon laat zich alle maanden flink zien. De combinatie van schone lucht, het tropische weer en het licht, heeft een bijzonder verkwikkende uitwerking op lichaam en gezondheid. De World Health Organization heeft niet voor niets de Costa Blanca uitgeroepen tot de streek met het aangenaamste klimaat van Europa.


Foto's
Foto impressie van onze vakantievilla in spanje.

Prijs-kalender
prijzen en beschikbaarheid van onze vakantievilla in spanje.

Reserveren
Reserveer hiervan onze vakantievilla in spanje aan de Costa Blanca. Heeft u op- of aanmerkingen laat dan aub een berichtje achter in ons gastenboek.

Gastenboek
Wat vonden onze gasten van Casa Mulder? Lees hier enkele reacties.

Links
Verzameling nuttige links om u voor te bereiden op een fantastisch verblijf in onze vakantievilla in Spanje.

Video
Videoimpressie van La Marina en omgeving.

Privacy
Privacy-beleid.

Zoeken
Zoekpagina van onze website.